.

.

tiistai 5. lokakuuta 2010

Alkutaival Etela-Koreaan!

Lauantaina 2.10.2010 aamupaivasta alkoi matkamme kohti Soulia ja Etela-Koreaa. Bussi starttasi Lappeenrannan matkakeskukselta kuitenkin 20 minuuttia suunniteltua myohemmin erinaisten vaikeuksien vuoksi. Koko porukka oli erittain innoissaan matkan alkamisesta, mutta olo oli kuitenkin hieman epatodellinen - ollaanko myo nyt tosissaan matkalla sinne Koreaan?

Bussimatka taittui iloisesti ja kerrankin virkeasti, kun ei tarvinnut herata keskella yota. Pukarossa pidimme ensimmaisen pakollisen RUOKAtauon, ja nautimme noutopoydan antimista. Suomen ruokaa saataisiinkin vasta reilun viikon paasta!

Muutaman tunnin matkustamisen jalkeen saavuimme viimein Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jossa tapasimme ulkopaikkakuntalaiset vahvistuksemme. Helsinki-Tampere-Jyvaskyla-jengi oli nukkunut yonsa osittain huonosti: Emmi oli saanut kunnon younet, Marja pyori sangyssa koko yon ja Suvi puolestaan kirjoi essuaan ja pakkasi lahes koko yon. Saavuttuaan Helsinkiin ulkkikset aloittivat apteekkikierroksella, jonka jalkeen soivat hyvaa makaronilaatikkoa Emmilla. Matka lentokentalle kuitenkin keskeytyi lievan reseptipaniikin takia, mutta uuden apteekkivisiitin jalkeen kolmikko suuntasi tapaamaan meita muita kentalle.

Saavuttuamme lentoasemalle alkoi kasimatkatavaroiden punnitsemisruljanssi ja tuliaislahjojen pakkaaminen matkalaukkuihin. Alkusahlayksen jalkeen suuntasimme turvatarkastukseen ja pian loysimme itsemme istumasta lentokoneesta. Lentomatkalla saimme paivallisen ja aamupalan, ja muu aika meni nukkuessa tai elokuvia katsoessa. Etenkin Sonja oli innoissaan elokuvista!

Yllattavan nopeasti saavuimme Incheon International lentokentalle, ja odotimme vasyneina, mutta innokkaina tulevaa...

Matkablogin teille avasi Sonja ja Leo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!