.

.

20-VUOTISJUHLAKONSERTTI

Tänä syksynä tulee täyteen 20 vuotta siitä, kun Nuorisoseura Rajan Nuorten Kansantanssiryhmä Kirjavat perustettiin Lönnrotin koulun salissa Lappeenrannassa. Syksyllä 1995 liikuntasalin puulattialla juoksenteli iso joukko pieniä tyttöjä ja poikia sisätossuissaan bakteerihipan merkeissä ja Parasta leikkiä tanhuten. Suurin osa ryhmämme tanssijoista onkin tanssinut Kirjavissa siitä lähtien, ja viimeisinkin Kirjava löysi tiensä joukkoomme lumimyrskyn keskellä jo reilut 10 vuotta sitten. Yhteisten vuosien aikana on tanssittu, talkoiltu, reissattu sekä Suomessa että maailmalla, ja tietysti samalla kasvettu yhdessä. 

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan 20-vuotista yhteistä tanssitaivaltamme kanssamme lauantaina 17.10.2015 juhlakonsertin ja karonkan merkeissä!
Juhlakonsertissa Lappeenranta-salissa klo 15 tanssimme eri tanssikokonaisuuksia vuosien varrelta, ja siellä esiintyvät myös seuramme ryhmät Kimurantti ja Kimara. Iltaa jatketaan karonkalla hotelli Scandic Patriassa juhlaillallisen ja ohjelman merkeissä klo 20. JUHLAKONSERTTI:


Liput: 15 € / 12€ (lapset alle 12v., eläkeläiset, opiskelijat opiskelijakortilla)

Ennakkovaraukset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteesta kirjavat(at)gmail.com. 
Varatut liput voidaan lunastaa konserttipäivänä Lappeenranta-salilta klo 11-13, jonka jälkeen lunastamattomat liput menevät myyntiin. Liput muutetaan lunastuksen yhteydessä paikkalipuiksi, jolloin voitte varata mieleisenne paikat.
Lipunmyynti ja paikkojen varaus aukeaa uudelleen tuntia ennen konserttia.

Lippuja voi ostaa ennakkoon myös ryhmän tanssijoilta. Myös ennakkoliput tulee muuttaa paikkalipuiksi Lappeenranta-salilla.

Lippuvarauksiin liittyviin kysymyksiin vastaamme myöskin sähköpostitse - otathan yhteyttä, jos lipuista on kysyttävää!KARONKKA

Kirjavien 20-vuotisjuhlien iltakaronkka järjestetään hotelli Scandic Patrian ravintolan tiloissa osoitteessa Kauppakatu 21. Tilaisuus alkaa onnitteluiden vastaanotolla klo 20, jonka jälkeen siirrytään illallisen ja ohjelman pariin. Karonkkaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat juhlia kanssamme!

Karonkan hinta on 35 €, ja se sisältää alkumaljan, illallisen ja juhlaohjelmaa.

Menu:

Alkumalja

Salaattibuffet
Silli-varhaisperunasalaattia
Kana-caesarsalaattia
Aurajuustosavuporomoussea

Grillattua porsaanfileetä ja pippurikastiketta
Miedosti savustettua lohta ja kaprismajoneesia
Säräjuureksia
Persiljaperunoita

Kahvi / tee ja pannacotta

Ilmoittautuminen karonkkaan tapahtuu viimeistään maanantaina 5.10. lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjavat(at)gmail.com ja maksamalla illalliskortin vastausviestinä saamasi maksuohjeen mukaan. Ilmoitathan sähköpostiviestin yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliosi tai mikäli toivot alkoholitonta alkumaljaa.
Karonkkapaikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan hyvissä ajoin!


MAJOITUS:

Hotelli Scandic Patria tarjoaa Kirjavien juhlavieraille majoituspakettia. Hinnat huoneittain:
1hh: 83€ / yö
2hh: 99€ / yö

Hotellimajoituksesta ja huoneiden saatavuudesta vastaa hotelli Patria. Majoitusvarauksen voit tehdä soittamalla hotellin asiakaspalveluun, ja mainitsemalla, että olet Kirjavien juhlavieras.


Tunnelmat 15-vuotisjuhlakonsertin jälkeen

Konserttia ennen joka viikko julkaistaan Viikon Kirjava- juttusarjaa. Juttujen myötä pääset tutustumaan meistä jokaiseen paremmin, ja paljastamme mm. miten olemme päätyneet kansantanssin pyörteisiin ja mitkä ovat omat suosikkimme laajasta ohjelmistostamme.

TERVETULOA JUHLIMAAN KANSSAMME!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!