.

.

lauantai 24. lokakuuta 2009

Kirjavien ohjaaja Merja Skyttä valittu vuoden kansantanssiohjaajaksi!

Kirjavien järjestyksessä neljäs Tanssimania tarjosi iloisen yllätyksen. Ajassa on Maniaa-konsertin yhteydessä Suomen Nuorisoseurojen Liitto ja Kalevan Nuorten Liitto palkitsivat vuoden ohjaajat. Olimme valmistautumassa omaan esitykseemme alakerrassa, jolloin kuulimme lavalla puhuttavan jotain Lappeenrannasta. Menimme ylös kuuntelemaan, mistä oli kyse ja ohjaajamme Merja pyydettiin lavalle. Yleisö puhkesi raikuviin aplodeihin ja pian meille selvisi, että oma Merjamme oli ansaitusti nimetty vuoden ohjaajaksi.


Alla oleva teksti on katkelma Suomen Nuorisoseurojen Liiton tiedotteesta, voit lukea koko tekstin täältä.

"Kalevan Nuorten Liiton hallitus on nimennyt vuoden ohjaajaksi lappeenrantalaisen Merja Skytän. Merja on pitkän linjan nuorisoseuralainen, joka on tehnyt tavoitteellista ja pitkäjänteistä ohjaustyötä Nuorisoseura Rajan Nuorten lapsi- ja nuorisoryhmien kanssa 1990-luvun alusta lähtien. Hänen ohjaamansa ryhmät ovat osallistuneet aktiivisesti kotimaisiin kansantanssitapahtumiin ja luokitteluihin, sekä edustaneet Suomea useilla kansainvälisillä festivaaleilla.

Opiskeluaikoinaan Jyväskylässä hän toimi Ison Tanhuujissa tanssijana ja ohjaajana. Ohjaustyön lisäksi Merja on aktiivinen järjestötoimija. Hän on sekä oman seuransa että piirijärjestön johtokunnan jäsen, ja on ollut myös Kalevan Nuorten Liiton hallituksessa yhden 6-vuotiskauden ajan. Merjan paneutumista kansantanssiin kuvastaa hyvin sekin, että kaikki hänen kolme lastaan ovat nuoresta iästään huolimatta ehtineet jo pitkään harrastaa kansantanssia ja osallistuneet moniin kotimaisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin."

Onnea Merja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!