.

.

tiistai 19. tammikuuta 2010

3. paiva poikien silmin.

Tyttojen aamu alkoi 04.45 letityksella ja meikkaamisella. Pojat herailivat myohemmin (lassi ja pietu myohassa).

Hataisen aamupalan jalkeen riensimme kulkueeseen joka oli ilmoitettu kestavan koko aamupaivan. Noh.... Kulkue alkoi n. klo 07.00 ja oli ohi 07.40. Etta nain.... Kulkueeseen osallistui kaupungin tyontekijoita ja naimme myos kauniita sairaanhoitajia ja kaupungin pormestarin. Kulkue oli mukava. Kaikki katsojat vilkuttivat ja saimme nauttia huomiosta.

Aamupaivalevon jalkeen aloitimme (tytot aloittivat) villin shhhhoppailun, poikien kielella kaupoissa kiertelyn. Yleisimmat ostokset olivat matkamuisto-tyyppista kraasaa ja kirjavia perulaisia kasseja. pojat+marja+oppaamme Sylvi kavivat kivoilla paivakahveilla ja leivilla.

Shhhopppailun jalkeen oli vuorossa tutusti hyva ja maittava lounas ja pieni paivalepi. Ruoka ei taaskaan ollut kaikkien mieleen, silla ruokavaliot eivat olleet henkilokunnan tiedossa. Poikia ei haitannut, pojat soivat ja olivat kyllaisia. Lounaan jalkeen lahdettiin jalleen kiertelemaan kauppoja. kiertely jai tosin hyvin lyhyeksi ja nopeaksi. Kavimme kivassa kahvilassa porukalla ja soimme kakkua, joimme kahvia seka paikallista drinkkia nimelta pisco sour. erittain maukas ja hapan. Eras pojista joi olutta laakitykseen.
Illan hamartyessa oli aika poistua kaduilta koska porukkaa alkoi olla kadulla niin paljon.

Jos Perussa haluaa perustaa hammaslaakarin vastaanoton, sen kuin kay kaupasta ostamassa tuolin ja valineet ja pistaa puodin pystyyn. Helppoa.

Paiva oli pitka mutta helppo. Maittavan illallisen jalkeen iltatoimille ja keraamaan voimia uuteen paivaan.

Terveisin Pojat.

2 kommenttia:

 1. hei, terveiset kaikille täältä pakkasten kourista (-23 C ja huomenna taas kiristyvää).
  On tosi kiva seurata teidän matkaa! Saatteko laitettua kuvia nettiin? Näkyykö teidän festari paikallisissa tied.välineissä? Yritin etsiä tietoa tapahtumasta netistä, mutta engl.kielinen haku ei pelitä, mitä se on espanjaksi?

  Terveisin Eija

  VastaaPoista
 2. Seurailen täällä Eurajoella matkakokemuksianne. Kovasti olen hengessä mukana. Nauttikaahan täysin mitoin, mutta säästäkää nahkaanne.
  Täällä ei palamisesta ole pelkoa, nenänpään jäätymisestä ennemminkin.
  Rakk.terv. Jaana

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!