.

.

lauantai 23. tammikuuta 2010

8. paiva reisussa, 7. paiva Perussa, 2. festari paiva!

Perjantai alkoi mukavasti shoppailureissulla. Toiminta oli taas nopeaa ja tehokasta, kirjavien tyyliin. Reissulta palattiinkin monet kassit pullollaan. Nyt alkaa kaikki tuliaiset olla jo kasassa!

Lounaan jalkeen olikin sitten taas vuorossa pukujen paalle laitto. Talla kertaa kaikki ryhmat eivat lahteneet matkaan mukaan vaan esiintymiseen osallistui vain muutamia maita. Esiintyminen oli melkein kaupungin toisella laidalla, joten matka sinne oli pitka. Suurin osa tytoista saikin lettinsa vasta linja-autossa. Bussi huristi lapi suurien slummialueiden, jotka saivat kaikki meista vakavoitumaan melko tehokkaasti. Mirafloresissa vietetyn paivan jalkeen ero rikkaiden ja koyhien valilla korostui.

Keikkapaikkana toimi talla kertaa suuri amfiteatteri. Yleisona meilla oli melko paljon lapsia, silla teatteri sijaitsi paikalisessa leikki- tai huvipuistossa. Emme ole aivan varmoja kumpi oli kyseessa. Keikka meni mukavasti ja muutkin esiintyvat ryhmat tanssivat taitavasti. Esiintymisen paatyttya meilla olikin sitten melkoisen kova kiire, mutta jaimme hetkeksi ottamaan kuvia lavan eteen ja siitahan yleisokin innostui. Tuntui melkoisen julkkikselta kavella takaisin busseille, kun ihmiset tulivat vilkuttelemaan ja halailemaan. Tasta jouhtuen lyhyt matka kesti melko kauan.

Kun saavuimme pitkahkon bussimatkan jalkeen seuraavan keikkapaikkaan oli konsertti jo alkanut. Nyt oli vuorossa suuri urheiluhalli. Nostatus oli aikamoista juoksemista, koska lava oli niin suuri. Kuitenkin keikka meni loistavasti ja tunnelma oli katossa. Lavalta poistuessamme oli meita vastassa monet muut ryhmat, jotka taputtivat meille. Kun menimme sitten hetkeksi ulos haukkaamaan happea oli meita vastassa kaksi innokasta sotapoikaa, jotka halusivat meilta nimikirjoitukset ja myohemmin useamman valokuvan!

Takaisin pain tultiin meksikolaisten kanssa. He ovat todella mukavia ja Salla on jo kovaa vauhtia lahdossa Meksikoon. Hotellilla soimme taas illallisen, jonka jalkeen pomppimme vasahtaneina nukkumaan.

5 kommenttia:

 1. Hei, olen ollut siellä, todella hyvää työtä kaikille ryhmille, toivon, että on hyvä aika Intiassa, joka päivä on yleensä rumia uutisia omassa maassa, mutta toiminnan näinä päivinä, on epäilemättä yksi parhaista, joita kunta Lima.

  oli kaunista katsella, koska ryhmien poikien ja tyttöjen muista maista keskustelemaan keskenään

  Chaun!

  shianmarckos@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Heips..ihana tämä internetin maailma...täällä kotikoneella voi katsella, kun Kirjavat tanssivat toisella puolella maapalloa http://www.youtube.com/watch?v=A5pvyQ_QcmY&feature=channel

  t. Veikko ja Tuula

  VastaaPoista
 3. Voi tyypit tyypit rakkaat, ois niin ihana olla siellä teidän kanssa. Helmikuun alkupuolella tuun Laperandaan niin varautukaa näyttämään fotoja ja kertomaan kaikki hienot jutut. Ja vetäkää hyvin loputkin keikat!!!!!!!!!!!!!!! ja se on käsky.

  Hellevi Pyylevä

  VastaaPoista
 4. Kertokaas nyt vielä yhteenveto reissusta kun ootte jo ilmeisesti tulee kotimaahan sieltä!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut Kirjavillekin, vuoden Nuorisoseuran tittelistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!