.

.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kansantanssikonsertti 'Kasvua 2Skytä vuotta'

Nyt on aihetta juhlaan! Ohjaajamme Merja Skyttä on toiminut jo 20 vuoden ajan ohjaajana Ns Rajan Nuorissa. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme kansantanssikonsertin 'Kasvua 2Skytä vuotta lauantaina 1.2.2014 Taidekoulu Estradilla, näytökset klo 14 ja 18.30. Väliajallisissa konserteissa esiintyvät Nuorisoseura Rajan Nuorten kansantanssiryhmät Kirjavat, Kimurantti ja Kimara.

Konserteilla juhlistetaan ryhmien ohjaajan Merja Skytän 20-vuotista ohjaajataivalta Nuorisoseura Rajan Nuorissa. Merjan juuret ovat syntymästä saakka olleet Rajan Nuorissa nuorisoseuralaisvanhempien kautta. Asetuttuaan takaisin Lappeenrantaan opintojen jälkeen Merja on tehnyt merkityksellistä ja pitkäjänteistä kasvatustyötä eri-ikäisten tanssijoiden kanssa. Seuramme ulkopuolellakin Merja tunnetaan aktiivisena järjestötoimijana Suomen Nuorisoseuroissa. Täältä pääset lukemaan Kirjavien kokoamia
 joitakin syitä siihen, miksi Merjan 20-vuotiasta ohjaajan uraa on syytä juhlistaa ja miksi Merja on meille kaikille tanssijoille korvaamaton.

Liput 12€/10€ (eläkeläiset, opiskelijat, alle 12v.) sisältäen väliaikakahvituksen. Väliajalla tarjotaan kahvia, teetä tai mehua ja leivonnainen.

Lippuja myydään ovelta konserttipäivänä Taidekoulu Estradilla tuntia ennen konsertteja. Lippuja voi varata ennakkoon sähköpostitse kirjavat(at)gmail.com. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua.

Kimurantti - Purosilla (kor. Susanna Kivinen)

Lämpimästi tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!