.

.

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Tanssijuhlaa Jokioisilla

Blogi on jäänyt nyt treeniputkessa ja pukutalkookiireissä päivittämättä, mutta nyt ryhdistäydymme :) Hyvänen aika, nyt myö taas päivitellään!

Eilen ajaa hurautettiin Lappeenrannasta Jokioisille, jossa Tahdittomat juhlii 30-vuotista taivaltaan. Meillä oli kunnia tulla kutsutuksi perjantai-illan Tanssijuhlaa-konserttiin vierailevaksi ryhmäksi - lavalla nähtiin siis vuoden kansantanssiyhtyeet 2012 ja 2014. Konsertti oli hieno avaus ryhmien / seurojen väliselle yhteistyölle. Taidokkaassa konsertissa nähtiin Tahdittomilta juhlavuositeos Siipipuonna sekä viime vuonna kantaesityksen saanut Vastahako, sekä Kirjavilta Onni ja Nostatus. Pitkä välimatka ei harmittanut, konsertti oli lämminhenkinen ja mukava kokemus. Erityisesti meitä ilahdutti tilaisuus avata kanavia uudenlaisille kohtaamisille ja yhteistyölle ryhmien välillä!

Nyt ollaan masut täynnä kotimatkalla (erityiskiitos loistavasta ruokahuollosta ja ylläpidosta), ja illalla oottaa vielä hääkeikka Lappeenrannassa. Sitten suunnataan katseet tosissaan ja totisina kohti SottiisiMovesia! Huomenna ja joka päivä reenataan, vielä kun sais puvut valmiiksi ennen keikkoja ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!