.

.

lauantai 9. lokakuuta 2010

9.10. Paatoskulkue

Herattiin tanaan vahan myohemmin, ja aamupalan syotyamme torkuimme viela hetken. Sitten matkasimme loistavalla todella tarkeiden henkiloiden bussillamme kaupungille shoppailemaan. Ensimmainen pysakki oli iso kauppakeskus. Siella pyorimme tunnin ajan, mika tuntui aivan riittavalta. Toiset loysi teeta ja toiset koruja. :)

Kauppakeskuksen jalkeen meidat vietiin suurelle paakadulle, jossa oli hirvea maara erilaisia kauppoja ja ruokapaikkoja jne. jne. Siella Kirjavien tytot lahtivat heti ensi toikseen syomaan, pizza hutiin, eli ei kimchia tanaan! Pizza maistui! Ruokahetken jalkeen saimme shoppailemiseen uutta potkua ja vietimme iltapaivaa tehokkaan kuluttamisen merkeissa. :D



Onnistuneen ostelun jalkeen kavimme hotellilla letittamassa ja meikkaamassa ja pukuja pakkaamassa, koska oli taas hetken kiire... Lounaan nautimme paikallisessa buffet-ravintolassa. Lounaan jalkeen oli bussissa hieman sapinaa, kun vaihdoimme puvut ja korjailimme meikit valmiiksi kulkuetta varten. Kulkue jarjestyi samalle hiekkakentalle kuin aiemminkin, ja jalleen kiirehdimme paikalle odottamaan.

Odotellessamme saimme kuulla, etta hyvat ystavamme Itavallasta olivat paasseet finaaliin, top 10:een! Onnittelimme heita kovasti paljon. Itse saimme kuulla vasta myohemmin illalla, etta emme olleet paasseet finaaliin. Meille se sopi kuitenkin paremmin kuin hyvin, koska huominen paiva jaa nain tuliaisten hankkimiseen ja suuressa budhalaisessa temppelissa vierailemiseen, eika finaalin harjoittelemiseen. Muita finaaliryhmia olivat mm. Tsekki, Abhasia, Bulgaria, Latvia, Kazakstan yms.




Kulkue lahti liikkeelle noin klo 19 ja kulkue oli jalleen noin 2 km pitka, esiintymispaikkoja 9 matkan varrella. Kulkue oli iltahamarassa kauniisti valaistu ja ihmisia oli paljon. Keikat menivat hyvin ja kulkue paattyi Shoppailukadulle. Luvassa oli viela monen monta kertaa festarin tunnusbiisi ja HIENO ja NAYTTAVA ilotulitus! Otimme paatospaikalla paljon kuvia muiden ryhmien kanssa ja saimme kanahampurilaiset illalliseksi. Vegetarianat eivat ensin saaneet mitaan syotavaa, mutta pian asia korjaantui.

Ilotulituksen jalkeen lahdimme bussilla kotihotellille. Bussikuskimme oli nyt kanssamme viimeista kertaa ja kiittelimme ja hyvastelimme hanta perille paastyamme. Tama oli ehdottomasti paras bussikuski, joka meilla on millaan festareilla ollut! Vaikkei yhteista kielta paljoa ollut, niin kommunikointi oli helppoa ja han hymyili, opetteli suomea ja laittoi meille kahvia koko festarin ajan. :) Jos tullaan tanne joskus uudestaan, niin hanen kyydissaan kuljetaan!

Paiva oli kiva ja onnistunut, koska paasimme nyt myos torsaamaan kymmenia ja kymmenia tuhansia kauppoihin. Nyt menemme unten maille ja huomenna onkin vuorossa viimeinen paiva Etela-Koreassa...

Marja ja Laura kiittaa ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!