.

.

perjantai 8. lokakuuta 2010

Torstai 7.10. - hurjaa menoa huvipuistossa!

Aamumme alkoi tavalliseen tapaan aikaisin aamulla. Hoho! Soimme maittavan aamupalan ja yhdeksalta suuntasimme Everland Amusement Parkiin silmat ristissa. Kyseinen paikka on siis mielettoman suuri huvipuisto. Bussimatka kesti noin tunnin, jonka jalkeen saavuimme julmetun isolle parkkipaikalle, jossa oli satoja busseja (tai ainakin silta se naytti). Omasta bussista siirryimme huvipuiston bussiin, joka vei meidat paaportille. Meidan lisaksemme busseihin tunki aasialaiseen tapaan miljoona korealaista koululaista, joista lahti paljon aanta. Odottelun jalkeen saatiin rannekkeet ja suunnattiin innokkaina kohti hurjia laitteita.


Huvipuisto oli visuaaliselta ilmeeltaan tajuttoman hieno! Paikka oli kuin satukirjoista, silla lavastukseen ja rakennuksiin oli panostettu todella paljon. Alkuhammastyksen jalkeen aloimme juosta ympari puistoa ja etsia tarpeeksi hurjia laitteita ja sopivan pitkaa jonoa. Oikeastaan hurjimpia laitteita ei tarvinnut etsia, silla ne nakyivat jo kaukaa puiden ylapuolella ja lahestulkoon vuorten korkeudella.

Kaikki kokeilimme Rolling Xtrain-vuoristorataa, joka kulki kovaa ja teki kaksi 360-asteista silmukkaa. Matka oli hurja, mutta nopea, joten paha olo tuli osalle vasta jalkeenpain. Emmi, Marja, bandi ja pojat jonottivat tahan laitteeseen yli tunnin! Sonja, Suvi, Salla ja Asta kuitenkin "pistivat paremmaksi" jonottaessaan Double Rock Spin-laitteeseen, johon odotus kesti noin puolitoista tuntia. Kaikilla meni hermot korealaiseen jonotuskulttuuriin, jossa ohittelu oli sallittua "under some circumstances". Taman johdosta jonoissa oli paljon akaisia suomalaisia, jotka ojensivat hammentyneita korealaislapsia suomen kielella.


Paivan kohokohta oli kuitenkin maailman jyrkin puuvuoristorata, joka kulki parhaimmillaan 104 km tunnissa! Lisaksi rata oli mielettoman korkealla, mika lisasi oman jannistyksensa kokemukseen. Porukka ei varmaan koko 15 vuoden aikana ole ollut niin paniikissa, mutta kaikkien mielesta kokemus oli todella hieno ja ainutkertainen.


Paasimme takaisin hotellille yhdeksan tienoilla, joten olimme olleet koko paivan reissussa. Ilta ei kuitenkaan paattynyt tahan, vaan raahasimme vasyneet jalkamme Country Garden Partyihin, joihin osallistui osa kansainvalisen kilpailun ryhmista. Juhlat alkoivat klo 23, ja heti alkuun kaikki ryhmat kavivat esittaytymassa lavalla. Loppuaika tanssittiin korealaiseen pop- ja teknomusiikkiin ja tutustuttiin muihin ryhmiin. Eniten hengailimme Turkin ja Bulgarian ryhmien kanssa, mutta paikalla olivat myos Kazakstan, Intia ja Israel.

Lopulta paiva oli pulkassa ja rojahdimme ERITTAIN vasyineina ja jalat turvonneina sankyyn. Kaikki nakivat kauniita unia vuoristoradasta ja valmistautuivat henkisesti perjantaiseen semifinaalikoitokseen.

Outi, Salla ja Sonja

2 kommenttia:

  1. Terkkuja Ilkalle ja Raisalle! Kotiväki

    VastaaPoista
  2. Mahdottoman mukavan kuulosta toimintaa. Vatsaa vääntää jo pelkkien kuvien katsominen... Viettäkäähän ikimuistoinen reissu. Kummille terkkuja T: Maisa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!