.

.

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

POLKKAPINKKA - Nuorisoseura Rajan Nuorten kevätkonsertti

Kevät on jo pikkuhiljaa kääntymässä kesäksi, ja kauden päätteeksi onkin aika toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi Nuorisoseura Rajan Nuorten kevätkonserttiin! Konsertti kantaa tänä vuonna nimeä POLKKAPINKKA, ja se järjestetään tuttuun tapaan Kaupungintalon Lappeenranta-salissa lauantaina 26.5.2012 klo 15. Lippuja myydään salin aulassa ennen konserttia hintaan 7/10 euroa.Konsertissa on väliaika, jonka aikana on kahvitarjoilu ja jo perinteeksi muodostuneet kakkuarpajaiset. Lisäksi yleisöllä on mahdollisuus tutustua uuteen viisiosaiseen Yhteisön Voima-kirjasarjaan, joka kuvaa monipuolisesti nuorisoseuraliikkeen yli satavuotista historiaa.

Runsaasti kuvitettu kirjasarja johdattaa lukijan etenkin paikallisseurojen ja aluetason toimintaan niin arjessa kuin juhlassa. Seurojen tekemisen kirjo on ollut laaja ja niiden rooli kansalaiskasvattajana keskeinen. Nuorisoseuraliikkeen historia on nivoutunut oman aikansa tapahtumiin, mutta liike on ollut myös muokkaamassa sitä Suomea, jossa tänään elämme.


Konsertissa esittäytyvät kaikki seuran ryhmät, joten luvassa on monipuolinen kattaus kansantanssia alle kouluikäisistä lapsista aikuisiin tanssijoihin. Kirjavat esittää konsertissa kansantanssinopettaja Susanna Kivisen kanssa työstetyn uuden koreografian nimeltään Ilehys.

Kimurantti-ryhmä muutaman vuoden takaisessa kevätkonsertissa

Lämpimästi tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!