.

.

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Kirjavat toreilee jälleen!

Huomenna lauantaina 21.7.2012 löydät Kirjavat jälleen torilta myymästä metsänraikkaita mustikoita, uunituoreita leivonnaisia ja Lappeenrannan laadukkaimpia (ja tanhuimpia) saunavastoja! Jos et huomenna pääse paikalle, voit yhyttää Kirjavat torilta myös tulevina lauantaipäivinä: 28.7., 4.8. ja 11.8.2012. Kaikki tuotot menevät suoraan Kirjavien toimintaan ja esiintymismatkoihin, ja syyskuussa siintääkin jo yhteinen edustusmatka Turkkiin kansantanssiryhmä Kimurantin kanssa

Talkootunnelmissa - mustikkaa ja vastaa pukkaa!
Kesää on vietetty jo jonkin aikaa, ja Kirjavatkin ovat muutamia keikkoja lukuunottamatta viettäneet lyhyttä kesälomaa. Kesäkuussa kävimme Tampereella Tanssipidoissa ja osallistuimme yhteensä 4500 suomalaisen ja virolaisen tanssijan kanssa tapahtuman pääjuhlaan, Velisinfoniaan. Juhla oli upea spektaakkeli, joka painui varmasti jokaisen tanssijan mieliin "vesisinfoniana"!

Kesä- ja heinäkuun vaihteessa Kirjavat esiintyi Lappeenrannan kaupungin kulttuuritoimiston järjestämissä kesäkonserteissa Linnoituksessa, sekä Merenlahden kesäjuhlilla ja Taipalsaari-päivillä. Yksi tämän kesän kohokohdista oli ehdottomasti heinäkuiset Kirjava-häät.

Seuraavan kerran Kirjavat löytää Katariinantorin keikkalavalta Linnoituksen Yössä 11.8.2012 klo 18.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!