.

.

tiistai 5. toukokuuta 2015

Kirjavat luokiteltiin mestaruussarjaan!

Kirjavat luokiteltiin Suomen Nuorisoseurojen valtakunnalliseen Tanssimylly-kansantanssikatselmuksessa yleisessä sarjassa ylimpään eli mestaruussarjaan! Keikka itsessään oli mielettömän hieno onnistumisen elämys, ja sen vain kruunasi sunnuntain palautetilaisuudessa julkaistu luokitus. Kevään kova tanssityö tuotti siis hedelmää :) Lisäksi Kirjavat sai olla iloinen ja ylpee seuramme Kimurantti-ryhmän hienosta menestyksestä: ensimmäistä kertaa aikuisten katselmuksissa, ja suoraan valiosarjaan! Onnea!

Keikan jälkeen on helppo hymyillä!

Kirjavien katselmusteoksena oli Susanna Kivisen teos Kohti, jota arviointiraati luonnehti tulosten yhteydessä lyhyesti: ”Maukasta, mutta herkkää tekemistä”. Tällä teoksella Kirjavat osallistui jo viidennen kerran aikuisryhmien katselmuksiin, ja kolmannen kerran ryhmä luokiteltiin mestaruuteen.

Keikkaa ennen pitää keskittyä, Kimuralli ja Kirjavat kohti lavaa...
Kirjavat ja Kimurantti tuloksia jännittämässä...

Tanssimylly tanssittiin Tampereella 24.-26.4.2015, ja siellä nähtiin 27 teosta neljässä eri ikäryhmässä: 15-20-vuotiaat, yleinen sarja, yli 35-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat. Ryhmät luokitellaan esitystensä perusteella mestaruus-, valioplus-, valio-, taitoplus-, taito- tai perussarjaan. Viikonloppu olikin siis varsinainen kansantanssin superpläjäys, ja siellä saatiin nauttia oman esiintymiskokemuksen lisäksi katsojana sykähdyttävistä teoksista, kiitokset kaikille esiintyjille ja tapahtuman järjestäjille!

Hurraahuuto meille, Kimurantille, Merjalle, Suskulle ja tietty kaikille meitä kannustaneille. Tästä on hyvä jatkaa mein 20-vuotisjuhlavuotta ja kohti syksyn juhlakonserttia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!