.

.

torstai 16. heinäkuuta 2015

Lähtölaskenta alkakoon!

Tänä syksynä tulee täyteen 20 vuotta siitä, kun Kansantanssiryhmä Kirjavat perustettiin Lönnrotin koulun salissa Lappeenrannassa. Liikuntasalin puulattialla juoksenteli tuolloin iso joukko pieniä tyttöjä ja poikia sisätossuissaan Bakteerihipan merkeissä ja Parasta leikkiä tanhuten. Useimmat meistä ovat olleet matkassa mukana jo ryhmän perustamisesta lähtien, ja viimeisinkin Kirjava löysi tiensä joukkoomme lumimyrskyn keskellä jo reilut 10 vuotta sitten. Nykyään meidän treeneissä tanssilenkkarit viuhaa, hiki lentää ja kropat prakaa, mutta pääsee sitä välillä yhä lattiallakin pyörimään!


Ryhmähali Kirjavien 15-vuotisjuhlakonsertissa

Tätä huikeaa yhteistä taivalta juhlistetaan ensi lokakuussa juhlakonsertin ja karonkan merkeissä Lappeenrannassa, ja toivomme, että mahdollisimman monet teistä pääsisivät juhlimaan kanssamme! Lisätietoja tapahtumista saat lähiaikoina lukemalla blogiamme ja seuraamalla meitä Facebookissa.

Juhlavuoden kunniaksi aloitamme blogissamme uuden Viikon Kirjava-juttusarjan, jonka postaukset ilmestyvät joka perjantai konserttiviikonloppuun asti. Juttujen myötä pääset tutustumaan meistä jokaiseen paremmin, ja paljastamme mm. miten olemme päätyneet kansantanssin pyörteisiin ja mitkä ovat omat suosikkimme laajasta ohjelmistostamme.

Ensimmäinen postaus ilmestyy jo huomenna, kukahan mahtaa olla ensimmäinen Viikon Kirjava...?


Kansantanssiryhmä Kirjavien 20-vuotisjuhlakonsertti la 17.10.2015 Lappeenranta-salissa.
Merkitse päivämäärä jo nyt kalenteriisi, lisätietoja luvassa lähiaikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!